Granola met speculaas smaak

Op een zondagochtend, ik loop nog in mijn pyama door het huis en besluit om een leuk filmpje te maken met CapCut waarin ik het recept van mijn Speculaas Granola wil delen. Ik ben geen social media prof dus ik doe mijn best. Ik maak korte filmpjes die ik later in CapCut samen wil voegen tot een modern, hip TikTok waardig filmpje. Het gaat, tot mijn verbazing, super makkelijk. 
Muziekje eronder, tekst erop (gaat easy-peasy via spraak). Done ! Dacht ik ! 

Ik had alvast alle korte, losse filmpjes verwijderd, omdat ik van opruimen hou. 
Wat blijkt ? CapCut heeft mijn filmpje niet opgeslagen, omdat ik niet op exporteren heb geklikt. 
Nou goed, weer iets wijzer geworden. Wel heerlijke verse granola, geen filmpje.

Hierbij wel een foto en het recept:

Je hebt nodig:

250gr havermout

350gr mix van zaden

Koekkruiden (op intuïtie)

60gr kokosolie

1el ahornsiroop
100gr gemende noten
Oven voorverwarmen op 175gr, bakplaat met bakpapier klaarzetten, mengkom en een houten lepel.

 

Kom vullen met de zaden, havermout en koekkruiden.
Kokosolie smelten in een pannetje en de ahornsiroop er doorheen mengen. Dit mengsel toevoegen in de kom.
Goed mixen ! Verspreiden op de bakplaat en in de oven zetten voor 18 minuten.
Haalde bakplaat eruit en strooi de gemengde noten er overheen, meng het erdoor.

Laat afkoelen en doe in de mooiste pot die je kunt vinden.

Deze granola blijft 2 weken houdbaar.

Granola van De Kruidenfluisteraar